Svet-Stranek.cz
MATRACE LEVNĚJI

Anatomické polštáře:Zdravý spánek za rozumnou cenu

Anatomické polštáře

Naše anatomické polštáře jsou navrženy v tradičním tvaru, kombinující charakter klasického a anatomického polštáře ze speciální pěny, a dokonale se přizpůsobí tvaru vaší hlavy a poskytuje ramenům a krku dostatečnou oporu po celou noc.
Jsou antialergenní a prodyšné.

Anatomický polštář Quido malý

Anatomický polštář Quido malý

Tento polštář byl vyroben z nové líné pěny 4. generace která má o 40% větší prodyšnost než běžné paměťové pěny. Daří se tak zajistit větší pohodlí a svěžest pro uživatele všech věkových kategorií.

Polštář zmírňuje tlak na cílené nervy a svaly a zvyšuje průtok a cirkulaci krve. Ideálních anatomických vlastností potřebných pro uvolnění krční páteře je docíleno unikátním 3D tvarováním a to při libovolné spánkové poloze. Speciální prořez zajišťuje odvětrání. Vhodný jako prevence a léčba bolestí krční páteře (ranní ztuhnutí šíje), zmírňuje bolesti hlavy a chrápání.

Potah VITALFEEL představuje současný trend vysoké úrovně pro zajištění hygieny lůžka. Jedná se o úpletový potah z mikrovlákna, pevný, s dlouhou životností. Vlákna potahu zajišťují naprosto netoxickou, ekologickou formu aktivní ochrany proti roztočům, bakteriím a plísním, čímž zabraňují vzniku alergií.
Tato ochrana je trvalá, která nevyprchá ani při opakovaném praní.
Potah je snímatelný, pratelný na 60°C. Složení potahu: 52% polyester, 48% viskoza..

Rozměry v mm :
580x390x120

Cena: 1 190,-
zpět na seznam zboží«
návštěvníků stránky
celkem57 540
tento týden66
dnes9