Svet-Stranek.cz
MATRACE LEVNĚJI

Anatomické polštáře:Zdravý spánek za rozumnou cenu

Anatomické polštáře

Naše anatomické polštáře jsou navrženy v tradičním tvaru, kombinující charakter klasického a anatomického polštáře ze speciální pěny, a dokonale se přizpůsobí tvaru vaší hlavy a poskytuje ramenům a krku dostatečnou oporu po celou noc.
Jsou antialergenní a prodyšné.

Anatomický polštář Luigi

Anatomický polštář Luigi

Anatomický polštář z viscoelastické „paměťové“ pěny je vhodný pro správné zajištění opory hlavy a krční páteře. Materiál s vynikající tvarovou pamětí, která zajistí ideální vlastnosti pro dokonalé uvolnění krčního svalstva, což přispívá ke klidnému spánku.

Viscoelastická pěna se vyznačuje výbornou tvarovou pamětí a optimalizací své tuhosti podle absorbovaného tepla, čímž je dosaženo maximální opory krční páteře potřebné pro dokonalé uvolnění krčního svalstva a navození příjemného pocitu “stavu bez tíže“.

Potah VITALFEEL představuje současný trend vysoké úrovně pro zajištění hygieny lůžka. Jedná se o úpletový potah z mikrovlákna, pevný, s dlouhou životností. Vlákna potahu zajišťují naprosto netoxickou, ekologickou formu aktivní ochrany proti roztočům, bakteriím a plísním, čímž zabraňují vzniku alergií.
Jedná se o trvalou ochranu, která nevyprchá ani při opakovaném praní.
Potah je snímatelný, pratelný na 60°C. Složení potahu: 52% polyester, 48% viskoza..

Rozměry v mm :
600x380x100

Cena: 1 190,-
zpět na seznam zboží«
návštěvníků stránky
celkem57 555
tento týden81
dnes6